Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Navigointinäkymä

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

toukokuu 2017

Seljakämmekkäleiri- ja inventointisafari

toukokuu 19 - toukokuu 21

Houtskarin Lömsön ja muiden lähisaarten alueella inventoidaan  seljakämmekän (Adam o Eva) esiintymiä ja tehdään mahdollisuuksien mukaan hoitotöitä lähinnä alueiden tienvarsilla.  Talkooleiriä varten on varattu majoitus Houtskarin opistolta 19-21.5.2017. Mukaan mahtuu vielä muutamia kiinnostuneita. Tarkempia tietoja Oili Pyysalo, puh. 040 5559028 sekä sähköpostilla arkipelagia@gmail.com.

Lue lisää »
elokuu 2017

Stora Buskär talkoot

elokuu 4 - elokuu 6

Lisätietoja: oilipyysalo@gmail.com

Lue lisää »

Meri lyö jäljet luontoon: Key Ensemble konsertti

elokuu 26 @ 18:00 - 20:00
Örö, Örön linnakesaari Suomi + Google Map
syyskuu 2017

Örö-talkoot

syyskuu 22 - syyskuu 24

Seuran perinteiset syystalkoot Örön saarella, Saaristomeren kansallispuistossa on lähestymässä. Lähdemme perjantaina 22.9. laivalla Kasnäsistä Öröhön, lähtö Kasnäsin satamasta klo 18.00. Merimatka kestää noin tunnin ja vartin. Paluu lähtee Öröstä sunnuntaina klo 16. Majoittuminen on Örön entisessä koulussa. Lauantaina ja sunnuntaina tehdään töitä raivaamalla ja polttamalla katajaa ja tervaleppiä. Jatketaan samaa työmaata, joka aloitettiin kaksi vuotta sitten. Työn ohessa tehdään opastetut parin tunnin retket saaren etelä- ja pohjoiskärkiin. Mukaan mahtuu 10-12 henkeä, Metsähallitus tarjoaa perjantaina ja lauantaina illallisen sekä lauantaina ja…

Lue lisää »
lokakuu 2017

Muuttuva saaristolinnusto

lokakuu 24 @ 17:30 - 19:30
Forum Marinum, Turku, Linnankatu 72
Turku, Suomi
+ Google Map

Haahkakannat taantuvat ulkosaaristossa, merikotkalla sen sijaan menee mukavasti. Tule kuulemaan ja keskustelemaan Saaristomeren linnustosta ja sen muutoksista. Metsähallituksen toimesta aiheesta on juuri valmistunut laaja tutkimusraportti, jonka tuloksia esitellään nyt ensi kertaa yleisölle. Aika: 24.10. klo 17.30 alkaen Paikka: Forum Marinum, Linnankatu 72, Turku • Saaristolinnusto muutoksessa - pitkäaikaisen seurannan tuloksia Turun saaristossa - FM Jouko Högmander • Linnuston muutoksen syitä ja taustoja saaristossa  - FT Mikael Kilpi Lopussa on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus päättyy klo 19.30 mennessä.

Lue lisää »
+ Export Events
Close
Go top