Arkipelagia-seura järjestää toukokuun lopulla muutaman talkooretken Houtskarin saaristoon. Raivaamme nuoria puita ja pensaita Adam o Evan eli seljakämmekän kasvupaikoilta ja annamme näin elintilaa tälle valoa vaativalle kaunokaiselle. Liikumme seuran veneellä ja yövymme Houtskarin kansalaisopiston sisätiloissa. Tule mukaan jos haluat tehdä jotain saaristoluonnon hyväksi, etkä pelkää raskasta työtä.

 

Matkat järjestetään 15.–17.5., 19.–21.5 ja 22.–24.5.2015. Tapaamme saapumispäivänä n. klo 19.30 Houtskarin Näsbyssa kansalaisopiston (Skärgårdsfolkhögskolan) edessä, jonne tullaan omilla autoilla tai bussilla. Tästä eteenpäin Houtskarin saaristossa liikutaan Arkipelagia-seuran avoveneellä.

 

Työ on pensaiden ja nuorten puiden raivaamista Adam o Evan umpeen kasvavilta kasvupaikoilta. Arkipelagia-seura maksaa majoituksen ja vastaa vesillä liikkumisesta, työn johdosta ja työkaluista. Osallistujat vastaavat tapaturmavakuutuksistaan, matkakuluista maissa ja ruokakuluista.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ensi tilassa, sillä kullekin reissulle mahtuu työnjohtajan lisäksi vain neljä osallistujaa! Ilmoittaudu sähköpostilla arkipelagia@gmail.com

 

Kirjoita ilmoittaumissähköpostiin seuraavat tiedot:

  • Sukunimi, etunimi
  • Osoite
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Mille retkelle haluat osallistua, ja varalle jokin toinen retki jos ensimmäinen vaihtoehtosi ei onnistu tai on jo täynnä

 

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on torstaina 12.5.2015.

Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan ilmoittautumismaksu 20 € tilille FI85 6601 0003 8585 45. Maksu palautetaan maastossa. Laita maksun viestikenttään: ADAM O EVA RETKI 2015 ja osallistujien NIMI/NIMET.

 

Ilmoittautuneille lähetetään vielä ennen retkeä sähköpostitse leirikirje, jossa kerrotaan tarkemmin tarvittavista varusteista, lautta-aikatauluista, leirin vetäjästä ynnä muusta.
Tervetuloa mukaan!

Close
Go top