top of page

Fri, Sep 18

|

Örö

Syysalkoot Örössä

Perinteiset talkoot upealla Örön saarella. Viikonlopun aikana ohjelmassa katajikon raivausta, retkeilyä saaressa, saunomista ja mukavaa yhdessäoloa.

Ilmoittautuminen on päättynyt
Katso muita tapahtumia
Syysalkoot Örössä
Syysalkoot Örössä

Time & Location

Sep 18, 2020, 5:00 PM – Sep 20, 2020, 6:00 PM

Örö, Örö, Kimitoön, Finland

About the event

Arkipelagia-seuran syystalkoot upealla ja monipuolisella Örön saarella, Saaristomeren kansallispuistossa. Lähdemme perjantaina 18.9. klo 17 Kasnäsistä Öröhön. Paluu Kasnäsiin sunnuntaina 20.9. klo 18.00 mennessä. Merimatka kestää vajaan tunnin.

Majoittuminen Örön hostellissa 4 hengen huoneissa. Mahdollisuus yöpyä myös teltassa Örön telttailualueella. Lauantaina ja sunnuntaina tehdään perinnemaisemien hoitotöitä raivaamalla ja polttamalla katajaa ja tervaleppiä. Työn ohessa tehdään opastetut parin tunnin retket saaren etelä- ja pohjoiskärkiin.

Mukaan mahtuu 12 henkeä. Järjestäjien puolesta tulevat ruokailut, lauantaina illalla saunotaan. Mukaan tarvitaan lakanat, hyvät jalkineet, työhön sopivat vaatteet sekä iloista mieltä. Osallistujien kesken sovitaan kimppakyydeistä Kasnäsiin. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet lähempänä talkoita.

Örö on vanha armeijan linnakesaari, joka on nykyisin matkailu- ja retkeilykäytössä. Saarella löytyy hiekkarantojen dyynikasvillisuutta, kylmänkukkia, suurimmat merikaalikasvustot, metsiä ja rantoja sekä puolustuskäyttöön liittyvää historiaa.

Tiedustelut: arkipelagia@gmail.com tai 

Jouko Högmander, puh. 040 082 6440

Oili Pyysalo, puh. 040 555 9028

Share this event

bottom of page