top of page

Fri, Sep 08

|

Örö

Talkoot Örössä 8-10.9.2023

Perinteiset talkoot upealla Örön saarella. Viikonlopun aikana ohjelmassa raivausta, retkeilyä saaressa, saunomista ja mukavaa yhdessäoloa.

Ilmoittautuminen on päättynyt
Seuraa toimintaamme FB:ssa
Talkoot Örössä 8-10.9.2023
Talkoot Örössä 8-10.9.2023

Time & Location

Sep 08, 2023, 5:00 PM GMT+3 – Sep 10, 2023, 5:00 PM GMT+3

Örö, Örö, Kimitoön, Finland

About the event

Arkipelagia-seuran perinteinen talkooviikonloppu järjestetään Örön saarella, Saaristomeren kansallispuistossa, 8.-10.9.2023. Lähtö tapahtuu Kasnäsin laiturilta perjantaina klo 17 ja paluu samaan paikkaan sunnuntaina klo 17. Merimatka kestää vajaan tunnin. 

Viikonlopun aikana  raivataan pensaikkoja, poltetaan risuja ja siivotaan laitumia sekä  tehdään lyhyitä retkiä eri puolille saarta. Majoitus on 4 hengen  huoneissa Örön vierasmajassa. Ruoka on hyvää ja syksyinen luonto  kaunista.

Talkoisiin mahtuu 12 henkeä. Majoitus, ruokailut saarella sekä kuljetukset Kasnäsistä on järjestetty seuran puolesta ja ne ovat osanottajille ilmaisia. Lauantainiltana saunotaan. Mukaan tarvitaan hyvät jalkineet, työhön sopivat vaatteet, peseytymisvälineet sekä iloista mieltä. Osallistujien kesken pyritään järjestämään kimppakyytejä Kasnäsiin. 

Ilmoittautuminen 1.9. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet lähempänä talkoita.

Örö on vanha armeijan linnakesaari, joka on nykyisin matkailu- ja retkeilykäytössä. Saarella löytyy hiekkarantojen dyynikasvillisuutta, kylmänkukkia, suurimmat merikaalikasvustot, metsiä ja rantoja sekä puolustuskäyttöön liittyvää historiaa.

Lisätietoja antaa Turo Tuomikoski (turo_tuomikoski@hotmail.com , puhelin 040-763 7455), joka vastaa leirin järjestelyistä. Jos mielenkiintoa on runsaasti, osanottajat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seuran jäsenet.

Share this event

bottom of page