top of page

Wed, Dec 13

|

Forum Marinum

40-vuotiaan Saaristomeren kansallispuiston kuulumisia

Tervetuloa kuulemaan Saaristomeren kansallispuiston kuulumisia!

40-vuotiaan Saaristomeren kansallispuiston kuulumisia
40-vuotiaan Saaristomeren kansallispuiston kuulumisia

Time & Location

Dec 13, 2023, 5:00 PM – 7:00 PM

Forum Marinum, 20100 Turku, Finland

About the event

Saaristomeren kansallispuisto on tänä vuonna juhlinut 40-vuotista taivaltaan.

Keskiviikkona 13.12.2023 kello 17 on hyvä mahdollisuus irrottautua hetkeksi joulukiireistä ja tulla Forum Marinumin Ruuma Auditorioon (Linnankatu 72) hieman muistelemaan vanhoja ja päivittämään puiston ajankohtaisia asioita.

Tilaisuus alkaa juhlavasti maineikkaan saaristokuvaajamme Jaakko Ruolan esityksellä ”Tunnelmia Ainutlaatuisella Saaristomerellä”. Ruolan kuvallinen viestintä on punottu yhteen Turun kaupunginorkesterin esittämän Jean Sibeliuksen ”Finlandian” kanssa.

Esityksen jälkeen ohjelmassa on kolme alustusta.

Metsähallituksen meribiologi Heidi Arponen kertoo Saaristomeren vedenalaisesta maailmasta ja sen monimuotoisuudesta viime vuosien kartoitustöiden perusteella.

Virkistyskäytön erityisasiantuntija Laura Lehtonen puolestaan valottaa retkeily- ja matkailumahdollisuuksien ja palveluiden kehitystä ja kertoo mm. talvella saavutettavista retkikohteista ja palveluista.

Lopuksi Kansallispuiston johtajana pitkän päivätyön tehnyt Jouko Högmander kertoo Arkipelagia-seuran talkoo- ja muusta vapaaehtoistyöstä ja osallistumismahdollisuuksista Saaristomeren perinnemaisemien hoito- ja luonnonsuojelutyöhön.

Tilaisuus alkaa siis klo 17 ja päättyy loppukeskustelujen jälkeen klo 19 mennessä. Järjestäjänä toimii Arkipelagia -seura, ja tilaisuus on kaikille kiinnostuneille vapaa ja maksuton.

Tervetuloa!

Share this event

bottom of page